Art Books
Scriptum Art Scriptum Art Uitgeverij Boekwinkel Antiquariaat
Titel  Categorie 
Auteur  Trefwoord   
::

Kunst- en Antiekveiling
2012 | 2013 deel 37

De nieuwste editie van het jaarboek Kunst- en Antiekveiling is nu voor het eerst volledig in kleur en presenteert ruim 3.700 voorwerpen die zijn verkocht op de veilingen in Nederland en België.
De succesvolle reeks Kunst-en Antiekveiling bestaat al ruim drie decennia. Voor de liefhebbers en verzamelaars van kunst en antiek is prijs informatie essentieel. Kunst-en Antiekveiling verschaft die informatie in combinatie met adequate beschrijvingen en afbeeldingen van de voorwerpen.

Dit jaaroverzicht, inmiddels het 37ste deel, bevat maar liefst 3700 voorwerpen welke zijn verkocht op de kunst- en antiekveilingen in Nederland en België. Alle voorwerpen zijn in kleur afgebeeld, beschreven en voorzien van de hamerprijs (inclusief opgeld): schilderijen van Nederlandse en Belgische kunstenaars, sculpturen, tekeningen, grafiek, boeken, iconen, porselein en aardewerk, glas en kristal, wapens, meubelen, textilia, archeologie, wetenschappelijke instrumenten, juwelen, speelgoed, klokken en barometers, goud en zilver, art nouveau en art deco, oosterse kunst, manuscripten, brons, tin, ijzer, etnografica, oldtimers, muziekinstrumenten en varia.